Succé för kampanjen Smaka på Kattegattleden 25-26 maj

By | Okategoriserade | No Comments

Målet att väcka stort intresse och få fler att upptäcka Kattegattleden som går genom Halland (och delar av Skåne) nåddes med råge. Inte mindre än över 1000 personer förköpte biljetter till någon av de 10-tal rundturer som valt att delta i eventet. Intresset väcktes genom att kombinera möjligheten att smaka på närproducerat, samtidigt som man fick möjlighet att cykla en ”lagom” sträcka på norra Europas bästa cykelled som totalt är ca 39 mil lång.

thumb_smaka2

Läs mer

Låt oss presentera årets officiella affisch för Hammarkullekarnevalen 2019!

By | Okategoriserade | No Comments

HK_19-10–levs_rgb3000

Hammarkullekarnevalen har sedan 1974 varit en återkommande karneval i Hammarkullen i Göteborg. För varje år har karnevalen växt och utvecklats till det som i dag är en mångkulturell folkfest med tusentals besökare och dans och musik från nästan hela världen.

Sedan 2007 har vi på Start haft nöjet att utforma den officiella affischen för Hammarkullekarnevalen – vilket betyder att detta är det tolfte året vi gör affischen! Läs mer

Helgen 25-26 maj kan du smaka på årets cykelled i Europa!

By | Okategoriserade | No Comments

Smaka på Kattegattleden är ett initiativ från Visit Halland som Start jobbat tillsammans med under flera år, bl a med visithalland.com. Kampanjens syfte är att öka kännedomen om Kattegattleden, en 390 km lång cykelled längs Hallands- och Skånekusten, som utnämndes till årets cykelled i Europa 2018.

thumb_smaka

Genom annonsering i Facebook och Instagram samt bilagor i dagspress vill vi nå cykelintresserade, men även människor med intresse av att smaka på det bästa av Halland och norra Skåne. Det är bara att välja sin favoritsträcka på leden och köpa ett cykelpaket där smakprov ingår så kombinerar du det bästa av två världar. Cykling längs den vackra Hallandskusten och mysiga stopp med smakligheter från trakten.

Innehållet i paketen utvecklas av kommunerna själva och deras destinations-marknadsförare. Just engagemanget på lokal nivå, där lokala entreprenörer får möjligheten att lyfta fram och marknadsföra sina gårdsbutiker, vingårdar, caféer, och restauranger är också ett av syftena bakom kampanjen. Av intresset att döma kommer Smaka på Kattegattleden bli ett årligt evenemang med många besökare från både närområdet och cykelturister som upptäcker en av Sveriges bästa destinationer!

thumb_smaka2

I år kan du förköpa biljetter till 12 cykelpaket på smakapakattegattleden.se. först till kvarn gäller…

Start a Change – Kom och bli en av oss!

By | Okategoriserade | No Comments


Du tror på varumärkets kraft och att kommunikationen måste ha hög relevans för att generera bästa möjliga affärsnytta för kunderna. I din roll hos oss kommer du i första hand aktivt hjälpa våra kunder att ställa om riktningen i medielandskapet och leverera på träffsäker kommunikation genom hela kundresan. Du kommer på ett tryggt sätt att guida kunderna i deras strategiska vägval rörande kommunikation och se till att de drivs på i rätt riktning.

Läs mer

Idrottens Bingo lanserar digital kampanj för att locka fler till bingohallarna

By | Okategoriserade | No Comments

iPhone_Mockup

Bingo är ett socialt, spännande och kul spel som kräver både fokus och snabbhet. Dessvärre har den sociala aspekten av bingospelet successivt börjat försvinna då allt fler väljer att spela online. Detta ville vår kund Idrottens Bingo råda bot på genom en ny digital kampanj, vars syfte var att uppmana folk att åtnjuta spänningen och nöjet i bingospelet på plats i hallen – där den verkliga vinnarkänslan finns. Läs mer

Halland satsar på ökad jämställdhet med kampanjen Jämnt ska vara jämt

By | Okategoriserade | No Comments

Tablet_Iphone_JamntSkaVaraJamt

Region Halland har tillsammans med Länsstyrelsen i Halland tagit fram en rapport om hallänningens liv och livsvillkor ur ett intersektionellt perspektiv. Syftet med denna rapport är att tydliggöra hur jämställdhet och jämlikhet ser ut idag i Halland för olika grupper i samhället. Målet är att på kort sikt ge insikter om att ojämställdhet och ojämlikhet finns i regionen och peka på dess konsekvenser. På lång sikt vill man skapa vilja och engagemang att förändra och nå verkliga och strukturella förändringar i regionen. Läs mer

Hej Bilia!

By | Okategoriserade | No Comments

Nu kan vi äntligen avslöja att Bilia är ny kund på Start. Tillsammans har vi precis tagit fram en ny varumärkesplattform i syfte att stärka Bilias ställning på den europeiska marknaden. Näst på tur står kommunikationskoncept och en uppdatering av den grafiska profilen.

– Vi vill samla allt under ett tak för att korta ner ledtiderna, få färre kontaktpunkter och för att kunna ta ett samlat grepp kring all marknadsföring. Genom Start och More Alliance får vi tillgång till både bredd och spetskompetens. Vi delar också synen på varumärkesutveckling i syfte att skapa ännu bättre kundupplevelser. Såväl online som på våra anläggningar, säger Ami Kivi, tf kommunikationschef på Bilia.

Resultatet av vårt samarbete kommer att bli publikt under hösten. Stay tuned!

30 år i branschen och nu projektledare hos oss – välkommen Debby!

By | Okategoriserade | No Comments

1809_Start-42–levs_rgb3000

Det händer mycket spännande saker på Start just nu. Till exempel har vi lyckats lägga vantarna på den erfarne varumärkesutvecklaren Debby Pernevik – som förra veckan axlade rollen som projektledare hos oss.

Debby har haft en rad olika roller under sina 30 år i kommunikationsbranschen. Hon kommer senast från ett 16 månader långt konsultuppdrag som Marknadsföringsansvarig (företag) på Göteborg Energi, där hon bland annat arbetade med att driva och utveckla kommunikationen gentemot såväl nya som befintliga kundsegment.

Dessförinnan har Debby 20 års erfarenhet som egenföretagare, och har under egen regi arbetat med strategisk varumärkesutveckling och kommunikation för ett brett spektrum kunder från både B2B- och B2C-sidan.

Hos oss på Start går Debby in i rollen som projektledare, och kommer med sin gedigna erfarenhet och spetskompetens inom varumärkesutveckling hjälpa oss att stärka våra kunders affärer. Det är vi glada för. Varmt välkommen Debby!