Erfaren och driven copywriter till Start Communication.

 

copywriter

Vi är en strategisk kommunikationsbyrå för varumärken i förändring. Det innebär att vi hjälper våra kunder att stärka sina positioner på den nya spelplanen, där gränsen mellan affärsutveckling och kommunikation blivit alltmer suddig. Genom att kombinera strategi, artisteri, teknik och design skapar vi lösningar som ger långsiktigt värde och mätbara resultat.

Nu söker vi en driven copywriter som jobbat 8-10 år på kommunikationsbyrå. Du är analytisk, idéstark och van att driva projekten framåt. Du är engagerad och tongivande hela vägen från varumärkes- och konceptutveckling till idéarbete och produktion. Du känner dig lika trygg med att arbeta i de digitala kanalerna som att skapa kommunikation för ett event eller en utomhuskampanj. Och du är mån om hantverket; att kunna beröra människor med rätt tonalitet och språkbruk.

Din profil:

  • 8-10 år på kommunikationsbyrå
  • Drivande och ansvarstagande
  • Förståelse för kundernas affärer
  • Lika trygg i digitala som analoga kanaler

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och kontoret ligger i centrala Göteborg. Intresserad? Hör då av dig med ansökan och eventuella frågor till HR ansvarig Camilla Burénius, 0708-943696 eller maila camilla.burenius@morealliance.se. Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte för länge med att skicka in!

_

Start Communication ingår i kommunikationsgruppen More Alliance. Tillsammans med ett tiotal systerbolag, varav de allra flesta delar lokaler på Kaserntorget i Göteborg, erbjuder vi de flesta discipliner som våra uppdragsgivare kan tänkas behöva, från digital strategi och pr till event och filmproduktion.