Helgen 25-26 maj kan du smaka på årets cykelled i Europa!

Smaka på Kattegattleden är ett initiativ från Visit Halland som Start jobbat tillsammans med under flera år, bl a med visithalland.com. Kampanjens syfte är att öka kännedomen om Kattegattleden, en 390 km lång cykelled längs Hallands- och Skånekusten, som utnämndes till årets cykelled i Europa 2018.

thumb_smaka

Genom annonsering i Facebook och Instagram samt bilagor i dagspress vill vi nå cykelintresserade, men även människor med intresse av att smaka på det bästa av Halland och norra Skåne. Det är bara att välja sin favoritsträcka på leden och köpa ett cykelpaket där smakprov ingår så kombinerar du det bästa av två världar. Cykling längs den vackra Hallandskusten och mysiga stopp med smakligheter från trakten.

Innehållet i paketen utvecklas av kommunerna själva och deras destinations-marknadsförare. Just engagemanget på lokal nivå, där lokala entreprenörer får möjligheten att lyfta fram och marknadsföra sina gårdsbutiker, vingårdar, caféer, och restauranger är också ett av syftena bakom kampanjen. Av intresset att döma kommer Smaka på Kattegattleden bli ett årligt evenemang med många besökare från både närområdet och cykelturister som upptäcker en av Sveriges bästa destinationer!

thumb_smaka2

I år kan du förköpa biljetter till 12 cykelpaket på smakapakattegattleden.se. först till kvarn gäller…