Start a Change – Kom och bli en av oss!


Du tror på varumärkets kraft och att kommunikationen måste ha hög relevans för att generera bästa möjliga affärsnytta för kunderna. I din roll hos oss kommer du i första hand aktivt hjälpa våra kunder att ställa om riktningen i medielandskapet och leverera på träffsäker kommunikation genom hela kundresan. Du kommer på ett tryggt sätt att guida kunderna i deras strategiska vägval rörande kommunikation och se till att de drivs på i rätt riktning.

Kundansvarig strateg med projektledaregenskaper

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från arbete på en digital byrå eller kommunikationsbyrå. De digitala kanalerna ser du som en självklarhet och du känner dig helt trygg med att utveckla dina kunders affär med hjälp av möjligheterna i ny teknik och kreativitet. Du konsulterar våra kunder i vad de behöver sätta för mål som taktar med deras övergripande affärsmål och hjälper den att formulera uppdragen.

Vidare har du en konsultativ, säljande approach och är van att tillsammans med arbetsgruppen skapa relevant särskiljande kommunikation med utgångspunkt från kundernas behov, affär och omvärld.

Som person är du är proaktiv och får saker att hända. Du är en stjärna på att entusiasmera och engagerar dina medarbetare i lika stor utsträckning som dina kunder. Vidare tycker du också om att inspirera och skapa nyfikenhet, du vill gärna att berörda personer skall förstå möjligheter och eventuella utmaningar i projekten. Kundrelationer är något du känner dig helt trygg i och du har inga problem att stå inför såväl stora som små grupper. Du sprider en glad stämning kring dig och mår absolut bäst när du arbetar i team. Fortfarande intressant? Hör då av dig till oss!

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet från branschen eller konsultrollen
  • Universitetsutbildning eller liknande
  • Genuint intresse av det digitala och framförallt mötet mellan teknik och kommunikation
  • Erfarenhet av att agera rådgivare inom det digitala
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande

  • Har erfarenhet att facilitera och hålla workshops och föredrag
  • Erfarenhet av agila metoder
  • Erfarenhet från arbete med UX och designprojekt
  • Erfarenhet att jobba med internationella större företag
  • Erfarenhet av komplexa projekt och strategiprocesser.

Välkommen med din ansökan ⟶

 


 

Lite mer om Start Communication

Start bildades 1999 med Göteborg som bas och med fokus på det västsvenska näringslivet. Syftet var och är att skapa kommunikation som når ut, berör och lämnar ett bestående intryck – och som framför allt leder till mätbara resultat.

Sedan 2006 jobbar vi en företagsgrupp, More Alliance, som till största delen sitter samlade under ett tak på Kaserntorget i Göteborg. Tillsammans med våra systerbyråer kan vi erbjuda kunden värdefull kompetensbredd inom ett flertal discipliner av media och kommunikation, där vi sätter samman rätt arbetsgrupp för den konkreta uppgiften.

Vi som jobbar på Start drivs av en ständig förändringsvilja med syftet att få människor att växa och företag att blomstra. Vi vet att behovet är stort av att skapa affärsvärde i den digitalisering vi alla står mitt uppe i. En nödvändighet i en allt mer snabbrörlig värld där processer, affärsmodeller, struktur och tankar ständigt behöver utvecklas och förbättras för att nå önskat resultat.

Vi har sedan många år full insikt och kompetens i hur man bäst taktiskt använder sociala och digitala kanaler och hur man får dessa att samverka med andra kommunikativa kanaler. Vi har genom åren hjälpt många företag att skapa bättre affärer genom digital kommunikation. Det har faktiskt gått så bra att vi fått högsta poäng på digital kompetens i Sverige i Regis branschundersökning Årets Byrå i vår kategori.

Våra värderingar och vår kultur står stark sedan 20 år tillbaka. Vi lever som vi lär och har därför utvecklat vår varumärkesplattform och strategiinriktning, där konstruktiv feed back är en av de värderingar som gör att vi utvecklas tillsammans. Passar du in i Starts personlighet som är nyfiken, analyserande men samtidigt lekfull och jordnära? Då finns alla förutsättningar att vi kan trivas ihop och utvecklas tillsammans de kommande 20 åren.