Start a change

I ett samhälle i konstant förändring blir man inte långlivad om man väljer att köra vidare i samma gamla hjulspår dag in och dag ut. I och med digitaliseringen har gränsen för kommunikation suddats ut och smält samman med bland annat produktutveckling och tjänstedesign. Vi har kunskapen, passionen och verktygen som krävs för att kunna leda dig och ditt varumärke genom den pågående transformationen. Med målet att upprätthålla en kontinuerlig dialog mellan människa och varumärke som skapar nytta och driver affärer.

Varumärkesdrivande dialog som skapar affärer.

Kalla oss varumärkesstrateger, marknadsföringskonsulter eller digitala kommunikatörer. Målet är detsamma. Att utveckla en särskiljande dialog mellan ditt varumärke och människorna du vill beröra och skapa en relation med. Och det startar med att inte göra som man alltid gjort. Digitaliseringen innebär nya möjligheter  att utveckla inte bara din kommunikation, utan hela ditt erbjudande, dina tjänster och produkter. Där insikten om din kunds beteende och var ditt varumärke möter kunden är lika viktig som att våga testa och mäta. Där en gedigen teknisk plattform och digital strategi är avgörande för att kunna leverera både rationell och emotionell nytta i människors vardag.  Låter det intressant? Låt oss starta resan med ett analogt möte som kan förändra din framtid.

More Alliance är helt enkelt den samlade kraften i 120 spetskompetenser under ett tak.

More Alliance där Start ingår är idag över 120 spetskompetenser inom media, sälj och kommunikation. Tanken är att kunna erbjuda de flesta discipliner som våra kunder kan behöva. Från strategiskt varumärkesarbete, corporate communication, taktiska säljkampanjer, PR, onlinenärvaro, beslutsstöd för marknadskommunikation, webb och mobile first- lösningar, storytelling, content marketing, sponsring och eventlösningar. Alltid med full frihet och flexibilitet att välja precis de kompetenser våra kunder behöver för att och sätta ihop den bästa laguppställningen för uppgiften. Alltid med en kontakt, en kundansvarig som tar fullt ansvar för kundens uppdrag.

Vill du veta mer? Gå in på morealliance.se

Är du nyfiken på våra övriga modeller och arbetsprocesser? Hör av dig genom att klicka här!