Fem nya ramavtal till More Alliance

2023-06-26
 — 
2 min read
Featured Image

More Alliance säkrar fem ramavtal för Göteborgs Stad. Avtalsperioden sträcker sig som minst över två år med möjlighet för uppdragsgivaren att förlänga med ytterligare två år. Avtalen handlar om strategisk kommunikation, redaktionell kommunikation, produktion samt övriga marknadsföring- kommunikationstjänster.

– Vi är stolta och glada över de nya ramavtalen och förtroendet från Göteborgs Stad. Med den breda kompetensen hos våra elva systerföretag, kan vi bidra till att stadens kommunikation utvecklas och blir ännu bättre. Vi gläds särskilt åt de höga poängen vi fick för vår strategiska och kreativa kompetens, säger Johanna Hellmér Wiberg, VD More Alliance.

Uppdragen stärker More Alliance position som partner för offentlig sektor. För ramavtalen står Start Communication och Rubrik, två av bolagen som ingår i alliansen. Den årliga volymen för de olika kontrakten, och som delas mellan upphandlade leverantörer, uppskattas till 61 500 000 kronor.

Nära samarbete
En viktig faktor som skiljer More Alliance från konkurrenterna är det nära samarbetet mellan 160 specialister inom de elva olika företagen. Framgången bakom More Alliance ligger i det omfattande erbjudandet i kombination med stor erfarenhet av att jobba med både den offentlig sektorn och
näringslivet.

– More Alliance levererar helhetslösningar. Vi arbetar idag med många spännande uppdragsgivare inom olika branscher och sektorer. Ramavtalen visar på att vi har en viktig bredd och nu fortsätter vi satsa framåt, avslutar Johanna Hellmér Wiberg.

De tecknade avtalen är: A Strategisk kommunikation, C -Redaktionella kommunikationstjänster, E - Produktionsbyrå och F Marknadsförings- och kommunikationstjänster fullservice.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Johanna Hellmér Wiberg, VD More Alliance
0706 65 06 49
johanna@startcommunication.com

More Alliance är en oberoende allians av företag inom kommunikation, IT och media som skapades redan 2006 med ett tydligt syfte: att ge kunderna den specialistkompetens och kapacitet de behöver, för just den utmaning de står inför. Oavsett om det är en ny digital strategi, nya idéer för att särskilja varumärket eller nya sätt att skapa evenemang, kommunikationslösningar, digital teknologi, film, PR och content. Allt samlat under ett tak i Brick Studios vid Järntorget. Bolagen som ingår i More Alliance är: More Space, Revolve, Create, More PR, Tion, Stylt, Rubrik, Start Communication, Silverbullet Film, Vekst och Understandit.

I bild fr. vänster: Ingrid Hellgren Sjöberg VD Rubrik, Johanna Hellmér Wiberg VD More Alliance, Hannes Dahl Creative Director/Copywriter Start & Debby Pernevik kundansvarig/strateg Start.

Vi är alltid på jakt efter modiga uppdragsgivare och talangfulla medarbetare. Hör av dig till Johanna!

Back to top Arrow