Ny identitet för TinySeats

2020-09-01
 — 
1 min read
Featured Image

För drygt ett halvår sedan inledde vi ett nytt samarbete med startupbolaget TinySeats, som har skapat en innovativ bilbarnstol inriktad mot barnfamiljer i storstäder utan tillgång till egen bil. Idén bakom stolen kom från en frustrerad pappa i Singapore som saknade en säker bakåtvänd bilbarnstol som var enkel att montera i hyrbilar och taxi.

Det som gör TinySeats bilbarnstol unik är dess innovativa konstruktion och design. Stolen är enkel att montera, hopfällbar och smidig att bära med sig och anpassa till olika typer av bilar och transportmedel – från hyrbilar och taxi till bildelningstjänster och bilpooler. Ambitionen är inte bara att utmana de traditionella bilbarnstolarna utan också att bidra till ett nytt sätt att kunna använda och äga bilar.


I torsdags nådde en lång resa sin kulm när TinySeats lanserade sin nya globala webbplats. Vi på Start har stått för webbdesign och copy, och har sedan tidigare även tagit fram varumärkesplattform, identitet och förpackningsdesign. Ja, i stort sett hela det kommunikativa paketet.

Extra kul är att TinySeats nyligen blev tilldelade en Red Dot Award i kategorin Concept Design för stolens unika konstruktion som kombinerar kompakthet, snabb installation och innovativ design.

Foto: Marcel Pabst

Vi är alltid på jakt efter modiga uppdragsgivare och talangfulla medarbetare. Hör av dig till Johanna!

Back to top Arrow